Werkwijze & tarieven

Lees meer over onze werkwijze, de tarieven die we hanteren en op welke manieren deze mogelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar. 

Werkwijze van Topdiëtisten

Intake
Een intake duurt 45-60 minuten. Tijdens de intake bespreken we je vragen en doelen. Het kan zijn dat je direct adviezen meekrijgt om mee te starten, maar soms hebben we ook nog wat extra informatie nodig, zoals een eetdagboekje van een aantal dagen om ons advies specifieker te kunnen maken. 

Vervolggesprekken
Na de intake plannen we een of meerdere vervolggesprekken, zodat jij stapsgewijs aan de slag kunt. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt en daarnaast heb je de tijd om de adviezen in praktijk toe te passen. Adviezen kunnen gaandeweg nog aangepast worden indien nodig. Voedingsbegeleiding is voor iedereen anders. Het traject en de tijd die hiervoor nodig is hangt  af van je vraag en situatie. 

Workshops en voorlichting
Naast de individuele voedingsbegeleiding kunnen we ook workshops en voorlichtingen geven over verschillende onderwerpen. Ook bieden we voedingschecks bij bedrijven om de gezondheid op de werkvloer in kaart te brengen en eventueel als vervolg ook te verbeteren.

Voor ons volledige aanbod van diensten kun je een kijkje nemen op onze menukaart. Mis je iets op onze menukaart? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden en je wensen te bespreken!

Vergoedingen

De advisering van Topdiëtisten wordt voor een deel vergoed door de zorgverzekering. In bepaalde gevallen kun je gebruik maken van ketenzorg. Na verloop van de vergoede tijd uit zorgverzekering of ketenzorg komen afspraken en adviezen voor eigen rekening.

Uurtarief diëtist is €75,-

Vervolgconsult per 15 minuten €18,75

Uitwerken individueel advies per 15 minuten €18,75

Bankrekeningnummer Topdiëtisten: NL62KNAB0257814604

Zorgverzekering

Per kalenderjaar kun je gebruik maken van drie uur voedings- en dieetadvisering vanuit de basiszorg.  Daarnaast kan er in de aanvullende verzekering uren voor diëtetiek opgenomen zijn.

 

Ketenzorg

Bij diabetes, COPD of een risico op hart- en vaatziekten (CVRM) is het mogelijk gebruik te maken van een vergoeding vanuit ketenzorg. Hier is een verwijzing van je huisarts voor nodig.

 

Eigen rekening

Wil je de begeleiding voorzetten, maar zijn je uren uit de verzekering op? Of wil je geen factuur naar je zorgverzekeraar? Dan kun je bij ons terecht en krijg je zelf de factuur per e-mail.

Maak een afspraak of bel naar
050 – 211 51 84 voor meer informatie.

Maandag

8:00 - 17:00 

Dinsdag 8:00 - 17:00 
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten