Hoe kunnen we je helpen?

Sport, MENTALE FITHEID & leefstijl

Voeding is belangrijk voor elke topsporter die beter wil presteren. Maar ook als je gezonder wil leven of als je gezondheidsklachten wil verminderen door beter en gezonder te eten. De Topdiëtisten hebben voor iedereen een passende oplossing.

Het team van Topdiëtisten kan je adviseren, coachen en begeleiden bij het behalen van je doelen. Ze doen dat op een persoonlijke, betrokken, enthousiaste en praktische manier. ‘We trekken samen met je op.

Sport

We bieden de beste adviezen en begeleiding om sportprestaties te verbeteren, sneller te herstellen en gezond en fit te blijven.

JE MOET NIKS

Een gezonde leefstijl start bij het trainen van je brein. In deze cursus leren we je de benodigde vaardigheden.

Leefstijl

Heb je veel stress of ben je vaak moe? Tijdens een leefstijlconsult kijken we hoe je fitter en gezonder door het leven kan gaan. 

Sport

We bieden je de beste sportvoedingsadviezen en begeleiding ter bevordering van je sportprestaties, het herstel van blessures en gezond en fit blijven. We leveren adviezen op maat met behulp van een voedingscheck, metingen aan het lichaam, suppletieadvies en voedingsadviezen.

Wij zijn als sportdiëtisten opgeleid om alle sporters te begeleiden. Van recreatieve sport tot topsport en van individuele sporters tot teams. Je kunt bij ons met al je vragen terecht. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Als ik drie keer per week train, moet ik dan extra eten?
  • Ik eet vegetarisch, hoe krijg ik voldoende eiwitten binnen als sporter?
  • Ik voel me vaak moe, eet ik wel voldoende?

Naast onze individuele begeleiding geven we ook voorlichtingen en workshops op maat. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Je Moet Niks

Wil je je leefstijl structureel verbeteren, bewuster genieten van de kleine dingen in het leven en doen wat je belangrijk vindt? 

Tijdens de cursus Je Moet Niks leren we je daarvoor graag de vaardigheden die je verder helpen

Zorg

Naast sportdiëtetiek hebben we ook andere specialisaties zoals diabetes, voedselallergie en kinderdiëtetiek. Dus ook voor alle voedings- en dieetvragen van medische aard kun je bij ons terecht.

Als algemeen diëtist zien we alle ziektebeelden voorbij komen op ons spreekuur. We hebben veel ervaring met adviezen voor onder andere te hoog cholesterol, maag-darmklachten, voedselallergieën of voedselintoleranties, diabetes mellitus en hoge bloeddruk.

Wij helpen je om de juiste voedselkeuzes te maken. Kom bij ons langs in het Omnium voor praktische en haalbare dieetadviezen.

Leefstijl

Vind je je gezondheid belangrijk? Ben je niet tevreden over je gewicht? Ben je vaak moe of heb je last van stress? Plan dan een leefstijlconsult, want door je voeding aan te passen krijg je een fitter en gezonder leven.

Als diëtist hebben we een brede kennis over gezonde leefstijl. Je kunt bij ons terecht met vragen als:

  • Wanneer beweeg ik voldoende?
  • Wat kan ik doen om mijn weerstand te verbeteren?
  • Hoe kan ik beter met mijn stress omgaan?

Naast individuele consulten kunnen we ook met werkgevers om tafel om een gezonde werkvloer te stimuleren of de gezondheid van werknemers te checken en hen van adviezen te voorzien om hun leefstijl verder te verbeteren.

Maak een afspraak of bel naar
050 – 211 51 84 voor meer informatie.

Maandag

9:00 - 17:00 

Dinsdag
Woensdag 9:00 - 17.00
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten