PowerSlim

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? PowerSlim is een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Samen met een diëtist die je persoonlijk begeleidt, ga je er helemaal voor.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten.

De voordelen:
– Professionele begeleiding
– Voedingsprogramma op maat
– Lekker en gezond eten
– Een gezonde levensstijl

Wil je weten of PowerSlim iets voor jou is? Stuur ons dan een mail op info@topdietisten.nl, vul ons Contactformulier of bel ons op: 050 – 211 51 84. 

Meer informatie 
www.powerslim.nl

Maak een afspraak of bel naar
050 – 211 51 84 voor meer informatie.

Maandag 8:00 - 17:00 (avondspreekuur mogelijk)
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten