Marissa Lindemulder is het team van Topdiëtisten komen versterken. Ze is sportdiëtist met als specialismen FODMAP dieet en emotie eten. Vanuit haar eigen ervaring weet ze hoe je als sporter moet omgaan met bijvoorbeeld een lactose-intolerantie. In dit artikel stelt ze zich kort voor!

Hoi! Ik ben Marissa. In 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist. Tijdens de opleiding Voeding en Diëtetiek wist ik al dat ik na mijn afstuderen graag met sporters wilde werken. Daarom ben ik na mijn afstuderen begonnen met de post HBO opleiding sportdiëtetiek en inmiddels werk ik al weer ruim twee jaar als sportdiëtist.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk voeding bij sport is. Die ervaring en mijn passie voor sport kan ik kwijt in mijn werk. Ik vind het heel leuk om (top)sporters te adviseren en begeleiden, zodat je het beste uit jezelf kan halen en je je doelen kunt bereiken.

Voeding is heel persoonlijk en wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet te werken. Ik vind het belangrijk dat we samen bekijken wat jouw wensen zijn en wat bij jou past. Het is niet altijd makkelijk om je voedings- en/of beweegpatroon aan te passen, maar ik ben iemand die graag in mogelijkheden denkt en ik help je graag om de juiste keuzes te kunnen maken. Zelf weet ik als geen ander hoe het is om altijd rekening te moeten houden met je voeding. In verband met een lactose intolerantie moet ik een lactosevrij dieet volgen, waardoor ik goed kan begrijpen hoe je je soms voelt!

Zie ik je binnenkort op het spreekuur? Ik ben op vrijdag aanwezig in het Omnium. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Mail mij gerust op marissa@topdietisten.nl.